CLICK HERE TO
WRITE A COMPLAINT 

Dear sir/ mam,

Location/place: noida

Name of company/service: airte DTH

Dear sir/ mam,

My problem is still not resolvd, you have to compensate me for the delay for 8 days alarming, isnt it.
I pay rs 15/day for DTH and you used Rs 5000/day for 8 days it means 5000* 8 = rs 40000/- subtract rs 15 * 8 = rs 120,
You have to pay me 5000 – 120 = rs 4880/- as compensation.

Reagrds

Share for action

Leave a Reply

Your email address will not be published.